Een Cosicube vuurtafel bestelt u gemakkelijk in de webshop van Loungeplanet. Wij hebben een erg breed assortiment aan vuurtafels, en hebben deze sinds kort uitgebreid met de goede vuurtafels van Cosi. Daarnaast hebben we nog veel meer producten in ons assortiment die uw tuin mooier en comfortabeler maken, zoals barbecues en tuinmeubelen.

Genieten van een Cosicube vuurtafel in uw tuin

Geniet optimaal van lange zomeravonden met een Cosicube vuurtafel in uw tuin. Deze vuurtafels verhogen de sfeer in uw tuin en zorgen voor een veilige manier van stoken. We hebben twee verschillende maten in ons assortiment. De kleinere versie is de Cosicube vuurtafel 70 die een luxe en stijlvolle uitstraling heeft met de houten look en een modern RVS blad. Deze vuurtafel is erg makkelijk aan te steken door elektrische ontsteking en u kunt de hoogte en warmte van de vlam zelf bepalen. U krijgt er een gratis beschermhoes en een gratis gasfles van 5 kilogram bij, zodat u er meteen van kunt genieten. Dit geldt ook voor de iets grotere Cosicube vuurtafel 95.

De beste kwaliteit

Uw tuin verdient natuurlijk alleen de beste kwaliteit en daar bent u bij het aanschaffen van een Cosicube vuurtafel en onze andere tuinproducten dan ook van verzekerd. Bestel dus snel in onze webshop of bel voor meer informatie over onze producten en levering naar 0031-630248068.

 • PAASACTIE

  Cosicube vuurtafel 70 Grey Wash
  Cosicube vuurtafel 70 Grey Wash

  Sfeervol haardvuur zonder rook of vonken

  Stijlvolle en luxe uitstraling.

  De Cosicube 70 is gemaakt van duurzaam Douglas hout en voorzien van een licht grijze wassing. Dit geeft de tafel een sfeervolle en moderne uitstraling. De…

  € 699,00 € 549,00
© 2014 - 2024 Lounge Planet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel